Bonbon készítés workshop

Készíts gyönyörű kézműves bonbonokat
különböző ízekkel egyszerűen profi segítséggel!

Jelentkezem a workshopra

Következő alkalmak

Kövesd Facebook oldalunkat! ⇒

Helyszín

Sé, Gábor Áron 1.
Bejárat a fő útról: Szombathely felől érkezve bal oldalon, a dohányboltot követő üres telkek után az első ház. Parkolás az udvarban.

Időtartam

3 óra

Mire számíts?

Bonbon készítő workshop – Ajánlás

Bonbon workshopunkon a csokoládé eredetének, fajtáinak rövid, ám átfogó története után korlátlan fogyaszthatsz a minőségi alapanyagokból. Mi belga, spanyol, francia és olasz alapanyagokkal dolgozunk, hiszen a minőség a legfontosabb a tökéletes bonbonok készítéséhez.

Az alapos kóstolást követően jöhet a temperálás, krémkészítés, töltés, talpazás.
Krémkészítéshez előkerülnek az alkoholok, fűszerek, lekvárok, paszták, esszenciák, melyek közül mindenki választhat. Miután megtaláltuk a hozzánk legjobban passzoló csokoládé formákat, kiöntjük és megtöltjük azokat.
Közben megtudjuk mitől lesz fényes és roppanós a csokoládé! 😉
Óra végén díszítünk, majd csomagolunk és garantált sikerrel térünk haza!

Gyere, tapasztald meg te is a minőségi bonbon készítés nehézségeit és örömét a legelérhetőbb áron!

További szolgáltatások: Csapatépítés csokoládéval, csokoládé bemutatók, gyerekzsúrok! Lásd: lejjebb! 

 

Mire számíts?

Miért és kiknek ajánlom a bonbon készítő workshopot?

Szívből ajánlom, mert feledhetetlen élményben lesz részed. Megismered a lépéseket, melyekkel már otthon is elkészítheted saját elképzelésed szerint a töltött csodákat különböző alkalmakra. Ezen kívül teljeskörű segítséget, útmutatást kapsz a sikerhez.

A jókedvet garantáljuk, mely nem csak tőlem, de tőled is függ!
16 éves kortól ajánlom!

Várlak szeretettel!

 

csokoládé bonbon workshop Szombathely
Cégeknek ajánljuk

Csapatépítés csokoládéval?

 1 órás, 2 órás vagy akár 3 órás programunkat az Önök igényéhez, idejéhez alakítjuk.
Átmegyünk a bonbon készítés összes lépésén: a temperálástól, a krémkészítésen keresztül a kész termék csomagolásáig!
Közben megismerhetjük a csokoládé történetét és megkóstoljuk az össze minőségi alapanyagot!

12 főig műhelyemben is szívesen várok csapatokat, efölött pedig cégünk felszerelve kitelepül az ország bármely területére!

Kérje árajánlatunkat! info@lauracsokolade.hu

Figyelem!
Műhelyembe sem ételt, sem italt behozni nem lehet higiénás okokból!
Megértésüket köszönöm!

Cégeknek ajánljuk

A bonbon bemutatók

Megtanulhatod

  • temperálni a csokoládét, hogy megértsd, mitől lesz fényes és roppanós
  • a bonbon „váz” (korpusz) kiöntésének fortélyait
  • a krémes töltelékek elkészítését
  • a töltelék betöltésének technikáját
  • a korpuszok lezárását egy újabb temperált csokiréteggel
  • a bonbonok díszítésének módjait.

Miért ne hagyd ki?

  • Kipróbálhatod, amit eddig csak a filmben láttál. 😀
  • Kapsz olyan tippeket, amiket otthon is tudsz használni, ha valamit csokival akarsz bevonni.
  • Egy olyan élményben lesz részed, amiről még sokáig mesélni fogsz a barátaidnak – immár hozzáértőként.
  • Garantáltan feldobjuk a hangulatod.
Egy kis ízelítő, hogy hogyan, milyen bonbonok készülnek egy ilyen workshopon

Galéria

A bonbon készítő workshop résztvevőinek véleménye

Rólunk mondták

„Érdekes, izgalmas és csokis! 🙂 Laura tapasztalata és kedvessége által ismerhettük meg a csoki- (az én esetemben bonbon) készítés fortélyait kedves kis műhelyében; szívből ajánlom Mindenkinek, egy igazán jó kis élményben lesz részed sok-sok kóstolgatással!”

„Leànyomtól kaptam ezt a kedves ajàndèkot.
Laura csodás dolgokat tanított meg nekünk! Lèpèsről-lèpèsre rèszletesen elmagyaràzott mindent. Segített, ha elakadtunk a munkafolyamat soràn. Szèp èlmènyekkel gazdagodva tàvoztunk.
Mindenkinek ajànlom! ”

Rozàl, Lànyom ès Unokàm

„Mindent köszönök a családunk nevèben! Nagyon jó élmény volt gyerekeknek ès nem utolsósorban isteni finom? Sok sikert kívánok ès maradj mindig ilyen kedves ember???”

Nézd meg a többi workshopunkat is!

Ezek is érdekelhetnek