Belga sörös bonbon

Belga sörös bonbon az igazi ínyenceknek

Belga sörös bonbon garantáltan minden összetevőben belga minőséget rejt.

Belga sör, belga callebaut fehér, ét és tejcsokoládé lágy harmóniája, ahol az ízek 3 turnusban törnek elő. Először a lágy csoki krém, mely még nem sejteti a fogyasztóval elsőre, hogy mibe is harapott. Majd meglepetésszerűen jön elő a karamellizált barna sör csokival harmonizált íze.

Ha valaki azt gondolná, hogy nem elég erős alkohol tartalommal bíró bonbonnal kezdett, akkor téved, mert most jön a mámor.
Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlom ezt a különleges ízvilágot, mely elsőre talán bizarr, de ha elég bátrak vagyunk a kóstoláshoz, nagy meglepetésben lesz részünk!

Ez a termékünk szezonális, bármikor nem érhető el.

 

Kérhető

6 db-os kis, ablakos gravírozható dobozban (erdős, fekete, barna) Gravírozás ára a szövegtől függ.

9 db-os dobozban

10 db-os nagy, teli, erdős (gravírozható) dobozban

Házhoz szállítás előreutalással (GLS)

További dobozokért katt ide, vagy kérd árajánlatunkat!

Utazási élményem, ami a belga sörös bonbont inspirálta

Szerencsém volt eljutni egy holland úttal egybekötött kirándulás alkalmával Belgiumba is, ahol még a kamionok és az üzletek is csokoládéból voltak.

Persze nem szó szerint értelmezendő, de a csokoládé tényleg minden sarkon megtalálható volt a legkülönbözőbb formában, ahogyan a macaron is!

Polikarbonát formáim is innen származnak, melyekben formálódnak a csodaszép, roppanós, fényes, vékony csoki kérgeim, ahogyan a Leffe sör is, mely a belga sörös bonbonom egyik fontos alapanyaga.

Nézd meg bonbonjainkat is!

Ezeknek a bonbonok
sem fogsz tudni ellenállni