Bonbon készítés workshop
Készíts gyönyörű kézműves bonbonokat
különböző ízekkel egyszerűen profi segítséggel!
Következő alkalmak
Kövesd Facebook oldalunkat! ⇒
Helyszín
Sé, Gábor Áron 1.
Bejárat a fő útról: Szombathely felől érkezve bal oldalon, a dohányboltot követő üres telkek után az első ház. Parkolás az udvarban.
Időtartam
3 óra
Mire számíts?
Bonbon készítő workshop – Ajánlás
Bonbon workshopunkon a csokoládé eredetének, fajtáinak rövid, ám átfogó története után korlátlan fogyaszthatsz a minőségi alapanyagokból. Mi belga, spanyol, francia és olasz alapanyagokkal dolgozunk, hiszen a minőség a legfontosabb a tökéletes bonbonok készítéséhez.
Az alapos kóstolást követően jöhet a temperálás, krémkészítés, töltés, talpazás.
Krémkészítéshez előkerülnek az alkoholok, fűszerek, lekvárok, paszták, esszenciák, melyek közül mindenki választhat. Miután megtaláltuk a hozzánk legjobban passzoló csokoládé formákat, kiöntjük és megtöltjük azokat.
Közben megtudjuk mitől lesz fényes és roppanós a csokoládé! 😉
Óra végén díszítünk, majd csomagolunk és garantált sikerrel térünk haza!
Gyere, tapasztald meg te is a minőségi bonbon készítés nehézségeit és örömét a legelérhetőbb áron!
További szolgáltatások: Csapatépítés csokoládéval, csokoládé bemutatók, gyerekzsúrok! Lásd: lejjebb!
Mire számíts?
Miért és kiknek ajánlom a bonbon készítő workshopot?
Szívből ajánlom, mert feledhetetlen élményben lesz részed. Megismered a lépéseket, melyekkel már otthon is elkészítheted saját elképzelésed szerint a töltött csodákat különböző alkalmakra. Ezen kívül teljeskörű segítséget, útmutatást kapsz a sikerhez.
A jókedvet garantáljuk, mely nem csak tőlem, de tőled is függ!
16 éves kortól ajánlom!
Várlak szeretettel!
Cégeknek ajánljuk
Csapatépítés csokoládéval?
1 órás, 2 órás vagy akár 3 órás programunkat az Önök igényéhez, idejéhez alakítjuk.
Átmegyünk a bonbon készítés összes lépésén: a temperálástól, a krémkészítésen keresztül a kész termék csomagolásáig!
Közben megismerhetjük a csokoládé történetét és megkóstoljuk az össze minőségi alapanyagot!
12 főig műhelyemben is szívesen várok csapatokat, efölött pedig cégünk felszerelve kitelepül az ország bármely területére!
Kérje árajánlatunkat! info@lauracsokolade.hu
Figyelem!
Műhelyembe sem ételt, sem italt behozni nem lehet higiénás okokból!
Megértésüket köszönöm!
Cégeknek ajánljuk
A bonbon bemutatók
Megtanulhatod
- temperálni a csokoládét, hogy megértsd, mitől lesz fényes és roppanós
- a bonbon „váz” (korpusz) kiöntésének fortélyait
- a krémes töltelékek elkészítését
- a töltelék betöltésének technikáját
- a korpuszok lezárását egy újabb temperált csokiréteggel
- a bonbonok díszítésének módjait.
Miért ne hagyd ki?
- Kipróbálhatod, amit eddig csak a filmben láttál. 😀
- Kapsz olyan tippeket, amiket otthon is tudsz használni, ha valamit csokival akarsz bevonni.
- Egy olyan élményben lesz részed, amiről még sokáig mesélni fogsz a barátaidnak – immár hozzáértőként.
- Garantáltan feldobjuk a hangulatod.
Egy kis ízelítő, hogy hogyan, milyen bonbonok készülnek egy ilyen workshopon
Galéria
A bonbon készítő workshop résztvevőinek véleménye
Rólunk mondták
„Érdekes, izgalmas és csokis! 🙂 Laura tapasztalata és kedvessége által ismerhettük meg a csoki- (az én esetemben bonbon) készítés fortélyait kedves kis műhelyében; szívből ajánlom Mindenkinek, egy igazán jó kis élményben lesz részed sok-sok kóstolgatással!”
„Leànyomtól kaptam ezt a kedves ajàndèkot.
Laura csodás dolgokat tanított meg nekünk! Lèpèsről-lèpèsre rèszletesen elmagyaràzott mindent. Segített, ha elakadtunk a munkafolyamat soràn. Szèp èlmènyekkel gazdagodva tàvoztunk.
Mindenkinek ajànlom! ”
„Mindent köszönök a családunk nevèben! Nagyon jó élmény volt gyerekeknek ès nem utolsósorban isteni finom? Sok sikert kívánok ès maradj mindig ilyen kedves ember???”
Nézd meg a többi workshopunkat is!
Ezek is érdekelhetnek
Konyakmeggy workshop
Lépj Gerbaud nyomdokaiba,
és készíts igazi konyakosmeggyet egyszerűen profi segítséggel!
Táblás csoki workshop
Készíts táblás csokikat, amit eddig csak messziről csodáltál! Használhatsz mindenféle fűszert, aszalványt.