Bonbonainkról

Amit a bonbonokról mindenkinek tudnia kell

Bonbont ajándékozni különleges dolog, de sokan nem tudják azt, hogy mi is valójában a kézműves csokoládé és hogyan kell azzal bánni.
Azt szoktam mondani a vásárlóknak, amikor megkérdezik vagy meglátják a dobozon feltüntetett szavatossági időt és összetételt, hogy ez olyan mint a sütemény, csak sokkal hosszabb lejárati idővel és más tárolási feltételekkel.
Sokan nem veszik azt figyelembe, hogy a bonbonok 100% friss alapanyagokból készülnek, mint gyümölcs pürék, paszták, kivonatok, lekvárok és fűszerek, így a szavatossági idő 3 hét és 2 hónap közé tehető. Tartósításuk alkohollal és tiszta alkohollal történik.
Fogyasztásuknál figyelembe kell venni, hogy a csokoládé frissen a legjobb, az idő múlásával veszít az élvezeti értékéből! Ezért készítem átadáshoz közel.
Tehát megrendelésre, frissen készítem a bonbonokat, átadáshoz közel kerülnek szállításra és kézbesítésre.

Nagyon fontos tudni, hogy a csokoládét és bonbonokat 16 és 20 fok között tároljuk!

Ez lehet egy borhűtő vagy hűvös raktár. Semmiképp ne hűtő legyen, mert a töltelék, csoki burkoknak ez túl hideg, megkeményedik, összezsugorodik, veszít az ízéből, felülete elveszíti fényességét, esetleg elszíneződik. ( Természetesen nyári nagy melegben ha nincs más lehetőség, akkor inkább hűtőben, mint a nagy melegben tároljuk!) Melegen pedig romlik.
Tapasztalatom szerint elvan a bonbon 24 és 25 fokon is, de természetesen hamarabb romlik, hiszen tejszínnel dolgozunk.

Cégünk különlegessége

hogy képet, feliratot nyomtatunk a bonbonok felületére és a Colorato Serlegbolt segítségével személyes üzeneteket is írunk fém, papír vagy fadobozokra.